VadeVi
Últims dies: Sorteig de dues entrades per veure Mishima al Sons del Món
  • CA

Imatge promocional del grup Mishima“>

VADEVI.cat obre un nou concurs, en aquest cas per oferir una entrada doble per al concert que Mishima oferirà el proper 1 d’agost a la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries en el marc del Festival Sons del Món.

Unes entrades que es complementen amb un sopar a l’Hostal Casa Clara de Castelló d’Empúries i una nit d’allotjament a l’ Hotel Travé de Figueres.

Per participar, només heu d’omplir aquest formulari

[formulariauto]163[/formulariauto]

Mishima, una de les bandes més populars del pop català

Encara ressona l’eco de les darreres nits de la gira “L’amor feliç”, a finals del 2013, i Mishima ja té un nou disc: “L’ànsia que cura”, un disc que s’ha enregistrat als estudis Black Box Recording d’Anjou (França).

Amb un dels millors directes del nostre país, els barcelonins han esdevingut una de les bandes més populars i prestigioses de l’escena pop catalana. Compleix quinze anys de carrera i es troba assaborint un moment de plenitud artística que se solapa amb el reconeixement unànime de crítica i públic. El concert de Castelló promet ser molt especial, amb un escenari de luxe com és la Basílica de Castelló d’Empúries, i amb un aforament limitat, que de ben segur farà que els assistents recordin aquesta actuació com a molt especial.

Bases del concurs“>

– Per participar al sorteig cal inscriure el nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i població de residència al formulari superior.

– El termini per participar al sorteig es tancarà diumenge 20 de juliol a les 24h. El sorteig es formalitzarà dilluns dia 21.

– Un cop fet el sorteig, VADEVI.cat contactarà per email amb el guanyador. Si no es respon en un termini de 24 hores es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb d’altres participants.

– El nom del guanyador definitiu es farà públic el dilluns 21 de juliol a la tarda.

– Cada persona pot participar una sola vegada.

– Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

– Mitjançant la participació al sorteig, el lector s’inscriurà també al butlletí diari de VADEVI.cat. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se’n sempre que ho desitgi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa