Un blanc, un rosat i dos negres de Montsant per al tast de Sabor Salou

L’enòleg Joan Asens serà l’encarregat de dirigir-lo

El proper dissabte 19 de març, a les 12 del migdia, la DO Montsant realitzarà un tast en el marc de Sabor Salou, un esdeveniment gratuït per promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen de qualitat.

L’enòleg Joan Asens serà l’encarregat de dirigir aquest tast del que ja hi ha els vins confirmats: un blanc, un rosat i dos negres.

Són:
– Les Sorts Blanc (100% garnatxa blanca) de Celler del Masroig.
– Mas Donís Rosat (70% garnatxa, 15% syrah, 15% merlot) de Celler de Capçanes.
– L’Ombreta (85% garnatxa, 15% syrah) de La Cova dels Vins.
– Orto (53% carinyena, 28% garnatxa, 12% cabernet sauvignon, 7% ull de llebre) d’Orto Vins.


Web de Sabor Salou FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari