VadeVi
Un cava per prendre amb gel i un altre fet amb garnatxa són les novetats de Freixenet
  • CA

L’estand de Grupo Freixenet ha obert les seves portes aquesta setmana a Alimentaria, el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i gastronomia. El grup cellerer ha presentat en aquesta important fira del sector els seus més recents llançaments, entre els que destaquen els caves Freixenet Ice i Garnatxa Subirat Parent, i el vi Monólogo Rosado.

Dilluns 25 es va presentar a premsa i públic general un producte refrescant per aquest estiu, Freixenet ICE. Es tracta d’un cava dolç inspirat per una visió moderna i fresca que està causant molta expectació. Vestit amb una impactant ampolla blanca, ha estat especialment creat per ser gaudit en copa de pilota amb grans glaçons de gel i és ideal per preparar còctels combinat amb diferents gustos.

L’històric enòleg de Freixenet, Josep Buján, va ser l’encarregat de presentar la nova Cuvée de Prestige, Garnatxa Subirat Parent, el dimecres 27. És el primer cava del celler elaborat amb garnatxa, a la qual s’afegeix la varietat blanca subirat parent. La suma de les dues dóna com a resultat un cava llaminer i elegant amb bombolla fina i molt ben integrada.

A més, en aquesta degustació també es va donat a conèixer Monólogo Rosado, el tercer component de la gamma de vins Monólogo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa