VadeVi
Un concurs de vins diferent on els jutges són els consumidors

Vinya Celler Masia organitza la quarta edició del VCM: Concurs de vins de collita pròpia dels Països Catalans. Una competició diferent, amb un plantejament únic respecte altres concursos ja que són els propis aficionats els que s’inscriuen com jutges per tastar i puntuar els vins.

Per 60 euros, cada jutge rep a casa 9 ampolles de vi per tastar que després puntuarà a través d’Internet a la pàgina web de VCM (www.vinyacellermasia.net). El vi guanyador serà aquell que assoleixi la millor puntuació global.

En el certamen només poden participar cellers dels Països Catalans que elaborin vins de producció pròpia. Gràcies al concurs, tots els vins presentats poden conèixer de primera mà l’opinió dels consumidors finals,i els vins guanyadors obtenen ressò publicitari en mitjans especialitzats i xarxes socials.

Vinya Celler Masia vol consolidar aquest concurs com un referent a Catalunya que permeti donar a conèixer al públic en general aquells cellers singulars que basen les seves produccions en collites pròpies dels territoris de parla catalana i potenciar, així, els vins catalans arreu del món.

El consorci agrupa cellers catalans que produeixen vi d’elaboració pròpia, des de la vinya fins a la comercialització i per tant reuneixen els tres elements bàsics de la terra; la vinya, el celler i la masia. Es va crear amb l’objectiu d’ agrupar els vins de qualitat més personals que respecten l’estructura tradicional de l’elaboració de vins, respectant la unió essencial entre el “pagès i el vi”. VCM és el resultat d’aquesta filosofia que dignifica i diferencia els elaboradors i els seus millors vins.


Cartell Vinya Celler Masia FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa