VadeVi
Un èxit de Catavins, el workshop Catalonian Cellars

La tercera edició del saló dedicat al món del vi, Catavins Sabadell, ha rebut la visita de 17.000 persones. A més, les inscripcions a través de la pàgina web www.catavinssabadell.com han arribat a les 6.000. Les xifres d’aquest any han batut els rècords de les dues edicions anteriors i la valoració dels organitzadors és satisfactòria.

Un dels èxits de l’edició d’enguany ha estat el workshop Catalonian Cellars. Els contactes entre els participants d’aquest espai professional han estat qualificats de “molt positius”, i s’ha valorat la proposta com una bona eina per tal de donar a conèixer els vins catalans a l’àmbit internacional. Els cellers i els importadors han manifestat la seva satisfacció per l’experiència.

Una de les novetats, la Botiga Catavins, repetirà en properes edicions amb noves promocions pels compradors i una major inclusió de vins per oferir als visitants. Les activitats, tant professionals com per gran públic, han estat un èxit novament d’assistència. El programa d’activitats participatives és un dels principals trets distintius d’aquesta fira.

Catavins Sabadell s’ha consolidat com a saló anual i que no només fomenta el coneixement sobre el vi, sinó que a més dóna a conèixer la ciutat entre els assistents i els expositors, ajuda a generar negoci i impulsa l’activitat econòmica. En aquests moments de conjuntura econòmica complexa, el sector vinícola continua sent un motor potent a Catalunya.


El Catavins de Sabadell se supera cada any que passa FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa