VadeVi
Un Hispano Suïssa de 1923 guanya l’11è Ral·li de cotxes d’època País del Cava

23 vehicles anteriors a 1940 van participar aquest diumenge en l’onzena edició del Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava, que la Confraria del Cava Sant Sadurní organitza conjuntament amb l’Associació d’Afeccionats als Cotxes i Motos d’Època Motor Club del Bages. L’onzè ral·li va sortir a les 10 del matí des de les Caves Segura Viudas de Torrelavit, on prèviament els participants van esmorzar. Després del celler del grup Freixenet, el ral·li va passar per les Caves Ventura, les Caves Oliver Viticultors i les Caves Castellroig, on es va fer la visita i un tast.

Tal com ja s’havia fet en les dues edicions anteriors, i coincidint amb la fira Temps de Vi, el Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava va acabar a Vilanova i la Geltrú. Els cotxes es van exposar a la plaça del Mercat Soler i Carbonell, on els visitants van poder votar el cotxe que més els agradava. 208 persones van participar en la tria.

Els premiats

El primer premi del 10è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava el va guanyar un Hispano Suïssa de 1923, propietat de Robert Cardús, que va rebre 37 vots del públic. El segon cotxe més votat, amb 26 vots, va ser un Citoën 5CV de l’any 1922, de Maria Olvido Palacios. El tercer premi va ser per un Rolls Royce Phantom de l’any 1924, propietat de Jordi Rosell, que va rebre 24 vots.

El ral·li, que ha comptat amb la col·laboració de diferents administracions i establiments, es va cloure amb un dinar al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, on es va fer el lliurament de guardons i d’un recordatori per tots els participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa