VadeVi
Un home del món del vi, pregoner de la festa major de Vilafranca del Penedès

Joan Tarrada serà l’encarregat de fer el pregó de la festa major de 2011 de Vilafranca del Penedès. Si per alguna cosa destaca és per la seva vinculació amb el sector del vi. Els administradors de la FM l’han escollit “perquè és una persona molt vinculada a diferents entitats de la nostra vila i perquè pensem que és un gran orador que ens farà gaudir a tots els vilafranquins i vilafranquines del pregó”.

Joan Tarrada Gol (Vilafranca del Penedès, 1956) és agent d’assegurances i presideix, des de l’any 2006, l’Acadèmia Tastavins-Sant Humbert, des de la qual ha promogut la celebració del Caixa Penedès Vijazz. També és soci fundador de l’Institut d’Estudis Penedesencs i forma part dels Amics del VINSEUM.

Tarrada, que té estudis en empresarials, va ser un dels impulsors a la dècada dels anys 70 de la popular festa de “Màrtirs Street” celebrada a la Plaça de la Vall del Castell. També va estar vinculat al Club Pati Vilafranca, del qual va ser vicepresident.

Durant la presentació, a la sala noble de l’edifici de recepció de Bodegues Torres a Vilafranca, el pregoner de la festa major de Vilafranca del 2011 ha destacat que era un “honor” encarregar-se d’aquesta tasca i que esperava aportar el seu “gra de sorra” a la festa amb un pregó que no ha volgut desvetllar com té pensat que serà


Joan Tarrada, president de Tastavins FOTO: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa