VadeVi
Un nou celler obre les portes a la Denominació d’Origen Alella

La DO Alella té des d’aquest setembre un nou celler que s’afegeix a la llista dels nou cellers que ja produïen vins sota aquesta denominació d’origen. Els germans Teresa i Toni Cerdà han decidit combinar les seves respectives professions per a posar en marxa un celler: ell, empresari agrícola amb formació en viticultura i enologia; ella, llicenciada en Econòmiques i Màster en Direcció d’empreses. El moment de crisi en què està immersa l’economia no els ha fet tirar enrere, al contrari, asseguren que feia anys que els ballava pel cap la idea de posar en marxa un celler propi i ara que les dificultats per vendre el raïm que produïen als cellers els ha animat a tirar endavant el projecte.

El celler s’ha instal·lat en una masia del segle XIII situada a tocar del casc urbà d’Alella i envoltada de vinyes i es diu Bouquet d’Alella. Es tracta d’un nom que juga amb el mot francès bouquet (l’aroma característica d’un vi) i el nom de la finca familiar Can Boquet.

Els germans Cerdà volen aprofitar la bellesa de la masia on està ubicat el celler per potenciar l’enoturisme. De fet asseguren que el celler neix amb dues vocacions de negoci: la producció i venda de vi i l’enturisme. “Volem combinar el binomi tradició i modernitat”, expliquen els Cerdà. “La tradició hi és a la masia, a l’antic celler, als anys d’experiència en el treball de la vinya. La modernitat ens l’aporten les noves instal•lacions, la imatge i la qualitat dels vins que estem produint, la possibilitat de portar gent a casa a conèixer de prop el món del vi oferint una àmplia oferta d’activitats enoturístiques”.


Bouquet d’Alella és celler ubicat en una masia del segle XIII a tocar d’Alella FOTO: BOUQUET D’ALELLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa