VadeVi
Un nou impuls per a l’enoturisme a la DO Alella

El nou web de Maresme Turisme,http://www.maresmeturisme.com/aglutina moltes de les activitats d’enoturisme que es duen a terme a la DO Alella. En el web, fruit d’una iniciativa privada de l’empresa Maresme Turisme, es presenten activitats com ara la visita a les vinyes de la Vall de Rials i al celler Alella Vinícola, una escapada d’enoturisme, un curs de tast de vins, una activitat per participar activament en la verema o la visita al parc arqueològic de la Cella Vinaria de Teià, on es troben les restes d’un antic celler romà.

L’oferta es completa amb la Ruta del vi, un recorregut cultural que permet conèixer el passat de la producció vitivinícola a la comarca del Maresme i assaborir el present amb la visita a les vinyes i al celler d’estil modernista de l’antiga cooperativa Alella Vinícola. L’oferta d’enoturisme s’anirà ampliant al llarg de l’any.

“Creiem que la DO Alella té un enorme potencial en l’àmbit de l’enoturisme que s’ha de donar a conèixer als catalans, però també als turistes nacionals i estrangers. Per això, hem iniciat aquest nou projecte, amb el qual esperem afegir el nostre granet de sorra a la dinamització de l’enoturisme a la nostra comarca”, assegura Paula Lloret, gerent de Maresme Turisme.

L’oferta de Maresme Turisme es complementa amb altres activitats de turisme actiu, cultural, escolar, escapades i excursions d’un dia. L’equip de Maresme Turisme, fundador el 2007 de l’empresa de gestió del patrimoni Tanit didàctica i difusió cultural, està format per un grup de joves emprenedors amb una àmplia experiència en la gestió del patrimoni i de turisme cultural, grans coneixedors de la comarca.

Les reserves de totes les visites i activitats es poden fer online. Maresme Turisme està també present a les xarxes socials com ara Facebook, Youtube o Flickr, on els internautes estaran al dia de les novetats d’enoturisme a la DO Alella.


Web enoturisme Maresme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa