Un personatge, una copa de vi, una conversa interessant

El Club TR3SC estrena el cicle de xerrades "Vis à Vis" amb el vi com a complement de la conversa

Joan Manuel Treserras, Vicenç Villatoro, Josef Ajram, Sor Lucía Caram, Enric Jové i Mònica Terribas seran els protagonistes del primer cicle “Vis à vis”. Foto: VADEVI.cat

El proper 10 de gener, el Club TR3SC dóna el tret de sortida al “Vis à Vis”, un conjunt de trobades entre els socis del club i diferents personalitats del món de la cultura, la societat i els mitjans de comunicació en les que la paraula i la reflexió seran protagonistes. Cadascuna de les trobades comptarà amb la presència d’un celler dels Països Catalans, que maridarà la conversa amb un vi.

Joan Manuel Treserras, Vicenç Villatoro, Sor Lucía Caram, Josef Ajram, Enric Jové i Mònica Terribas protagonitzen la primera entrega d’aquest cicle, que es durà a terme al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona.

El paper de la cultura en els mitjans de comunicació, la internacionalització com a alternativa per a la cultura catalana, la transformació dels llenguatges de la publicitat i la comunicació, el paper de l’església en el moment actual, l’economia i els mercats… són només algunes de les qüestions que serviran com a eix de cadascuna de les trobades que conduirà el director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

El cicle “Vis à Vis” forma part del conjunt d’activitats exclusives per als socis que el Club TR3SC organitza durant tot l’any.

Calendari del cicle “Vis à Vis”

10 de gener (19h): Joan Manuel Treserras i celler Blanch i Jové

17 de gener (19h): Vicenç Villatoro i celler Clos Galena

24 de gener (19h): Josef Ajram i celler Alta Alella

31 de gener (19h): Sor Lucía Caram i celler Jané Ventura

7 de febrer (19h): Enric Jové i celler Tomàs Cuisiné

14 de febrer (18h): Mònica Terribas i celler Jaume Mesquida

Sobre el Club TR3SC

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la FederacióLlull.

Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclouespais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

Nou comentari