Vins del Penedès i Mas Comtal proposen un taller a la vinya, de poda i empelt, amb la col·laboració de Vinimundus.Primer es farà una mica d’introducció a la zona del Penedès, la fil·loxera i les denominacions d’origen, seguit d’una petita sessió teòrica per tenir més informació dels processos i dels estris que s’utilitzen en aquestes feines del camp.

Després s’anirà a la vinya per posar en pràctica el que s’hagi après. Per arrodonir la jornada es farà una visita al celler i una copeta de vi ben asseguts.

Aquest taller començarà a les 10:00 hores, tindrà una durada aproximada de 4 hores i el preu és de 26€/persona (inclou el taller, la visita i la degustació). Es recomana portar roba i calçat còmoda, i ganes de divertir-se!

Es demana reserva prèvia al telèfon 938970052 o 93 817 04 82 o enviar un mail a info@elsvinsdelpenedes.com.

El Dissabte 6 de Març, Celler Mas Comtal i Vins del Penedès organitzen una caminada des de Mas Comtal fins al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, d’un recorregut fàcil d’uns 6 km (anada i tornada), apte per a qualsevol persona que tingui ganes de conèixer una mica més el Penedès, el seu patrimoni cultural i paisatgístic.

Els presents gaudiran d’explicacions genèriques sobre el territori, la seva història, la seva fauna i la seva flora. Un cop arribats a l’església de Sant Sebastià dels Gorgs i després d’un petit esmorzar es farà una visita guiada del edifici romànic, declarat el 2000 Bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Dificultat: Fàcil. Apte per a totes les edats a partir de 6 anys.

Recomanació: portar roba i calçat còmode, protecció solar i motxilla.

Preu: 20 €/ persona

Grup mínim: 12 persones

El preu inclou esmorzar i beguda, caminada i visita al monestir per un historiador i un tast al celler juntament amb la seva visita, a més a més d’una ampolla d’aigua durant la caminada.

Per confirmar assistència, s’ha d’enviar un mail a info@elsvinsdelpenedes.com amb el nom i número de telèfon, o trucar al 93 817 04 82.


EL CELLER MAS COMTAL DISPOSA DE BOTIGA I D’UNA SALA ESPECIAL PER REBRE ELS VISITANTS I TASTAR ELS VINS FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa