Un tast de vins de la DO Empordà al Puigmal

Una dotzena de cellers han simbolitzat el seu esforç per situar els seus productes "el més amunt possible"

Tast de Vins al Puigmal Foto: VADEVI

Unes 250 persones han fet aquest diumenge un tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal (Ripollès), de gairebé 3.000 metres d’altitud. L’activitat ha estat organitzada pel Consell Regulador de la denominació empordanesa i ha comptat amb la participació d’una dotzena de cellers. Aquest singular tast ha comptat amb una actuació dels Castellers de Figueres, que han alçat un pilar al cim de la muntanya per simbolitzar l’esforç dels cellers empordanesos per “millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible”. El bon temps ha acompanyat els excursionistes que han començat l’ascensió des del Coll de Fontalba a primera hora del matí i en unes tres hores han coronat el Puigmal.

Els cellers que han participat en aquest tast de vi a 3.000 metres d’altitud són: Vinyes d’Olivardots, Vinyes dels Aspres, Pere Guardiola, Mas Llunes, Espelt Viticultors, Clos d’Agon, Maset Plana, Martí Fabra, Cooperatiu d’Espolla, Can Sais, AV Bodeguers i *lavinyeta.

Nou comentari