Una barra de Vins de Catalunya al San Sebastian Gastronomika

18 cellers catalans participen a la mostra de la ma de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA)

El Departament d’Agricultura, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), participa en el congrés San Sebastian Gastronomika, que se celebra a Donosti del 20 al 23 de novembre, i que comptarà amb la presència del director general de PRODECA, Ferran Bienert, els dies 22 i 23.

La participació té com a objectiu la difusió dels vins i caves de Catalunya en el marc del congrés, aprofitant el concurs estatal de sommeliers que es durà a terme durant aquests dies.

Així mateix, en l’estand del Departament s’hi organitzarà una Barra de Vins de Catalunya, un espai per a exposar i promocionar els vins de les diferents Denominacions d’Origen (DO) catalanes, i on els visitants i congressistes podran tastar els vins dels diferents cellers participants.

Empreses participants:

Altavins Viticultors / vi DO Terra Alta / Batea (Terra Alta)
Castell d’Or / vi / DO Cava / Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Cava Castellroig / vi / DO Cava / Subirats (Alt Penedès)
Caves Loxarel / vi / Vilobí del Penedès (Alt Penedès)
Celler Can Sais / vi DO Empordà / Vall-llobrega (Baix Empordà)
Celler del Raval / vi DOQ Priorat, DO Cava / Terrassa ( Vallès Oriental)
Celler Joaquin Batlle / vi DO Alella / Tiana (Maresme)
Celler La Gravera / vi DO Costers del Segre / Alfarràs (Segrià)
Celler Molí / vi DO Pla de Bages / Rajadell (Bages)
Cooperativa Falset – Marçà / vi DO Montsant / Falset (Priorat)
Covides / DO Cava / Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
DG Viticultors / vi / Torrelles de Foix (Alt Penedès)
Dpegna / vi DO Tarragona / Ginestar (Ribera d’Ebre)
Noguerals / vi DO Montsant / Cornudella de Montsant (Priorat)
Solà Clàssic / vi DOQ Priorat / Bellmunt del Priorat (Priorat)
Tayaimgut / vi / Mediona (Alt Penedès)
Vins i Caves Joan Segura Pujades / DO Cava / Torrelavit (Alt Penedès)
Vins i Caves Portell / vi DO Conca de Barberà / Sarral (Conca de Barberà)


ENGUANY 18 CELLERS CATALANS PARTICIPEN AL SAN SEBASTIAN GASTRONOMIKA DE LA MA DE PRODECA FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari