VadeVi
Una parella no professional va guanyar ahir el Tercer Premi Internacional Vila Viniteca de Tast per parelles

Un professor de dret penal, Jesús Barquín, i un economista, Victor Franco, han estat els guanyadors del Tercer Premi Internacional de Vila Viniteca de Tast per parelles que es va celebrar ahir a la Llotja de Mar de Barcelona. El concurs que va començar a les 10:00 del matí va tenir en la primera fase classificatòria 120 parelles participants que van tastatr 7 vins de les més diverses procedències. Després de dues hores de tast el jurat va elegir els 10 finalistes, que van participar en el tast final de la tarda d’on va sortir la parella guanyadora.

Tots els participants, entre els quals hi havia professionals i aficionats del món del vi, van haver de descobrir denominació d’origen, varietat de raïm, països, anyades, elaborador i marca dels vins tastats.

El Premi de Vila Viniteca de Tast per Parelles, s’ha consolidat en la seva tercera edició com un dels favorits entre els aficionats al món del vi. El concurs, que en la seva primera edició va comptar amb 70 parelles, ha crescut fins a les 120 d’aquest any entre les que hi havia parelles procedents de tot l’Estat Espanyol, França, Bèlgica i fins i tot Japó.

Els guanyadors d’aquesta edició, es van mostrar feliços per alçar-se amb el guardó i, com deia Jesús Barquín “a la tercera va la vençuda ja que en les dues anteriors edicions vam quedar finalistes”.

El primer premi del concurs està dotat de 15.000 euros, el segon 5.000 i el tercer 2.000.


D’ESQUERRA A DRETA: Jesús Barquín, Quim Vila I Victor Franco FOTO: Arduino Vannucci

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa