VadeVi
Una vintena d’actors a la verema de cine de Jean Leon
  • CA

David Verdaguer, Natalia Tena, Carlos Marques-Marcet a la verema de Jean Leon Foto: Paco Amate

El celler Jean Leon, ubicat a Torrelavit, al Penedès, va celebrar dissabte 20 de setembre, la setena edició de la Verema de Cine, la festa que Jean Leon organitza cada any per homenatjar el vincle que el seu fundador tenia amb el món del cinema.
Una vintena d’actors i actrius del món del cinema, com Joan Carreras, Manel Dueso, Alain Hernández i Ruth Llopis han participat en un dia de collita a la manera tradicional, amb tisores i cabassos, tal i com es fa a Jean Leon. Els actors Natalia Tena i David Verdaguer i el director Carlos Marques-Marcet de “10.000km”, una de les tres pel·lícules nominades per l’acadèmia per representar a Espanya als Oscars, han sigut alguns dels artistes que s’han estrenat enguany com a veremadors. El celler també ha comptat amb la presència d’Anna Ycobalzeta i Cristina Brondo, que ja havien assistit altres anys a la Verema de Cine de Jean Leon.
La varietat merlot veremada pels artistes a la vinya Palau, ha servit pel tradicional concurs de trepitjadors de raïm, on els equips han competit amistosament per endur-se quatre Magnums de Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2007. Posteriorment, els convidats que ja havien participat a l’edició anterior d’aquesta Verema de Cine, com Peter Vives i Alba Ribas, han embotellat el vi que ells mateixos havien recollit i trepitjat el 2013.
Abans del típic dinar de veremadors, Mireia Torres, directora de Jean Leon, ha presentat com a primícia el Jean Leon Vinya Palau Merlot 2011 que sortirà al mercat al mes que ve.

Artistes convidats a la Verema de Cine Jean Leon Foto: Paco Amate

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa