VadeVi
Unes 2000 persones assisteixen a la Festa del 10è aniversari de la DO Catalunya

Unes 2.000 persones han assistit aquest cap de setmana a la Festa del 10è Aniversari de la DO Catalunya a les Drassanes de Barcelona, segons han explicat fonts de la DO Catalunya. Es tracta de la primera mostra que la DO feia a Barcelona i, malgrat el Consell Regulador voldria poder-ho repetir aviat, com que “representa una ivnersió molt gran, no hi ha pressupost per fer-ho cada any”, explica el secretari de la DO Anton Castellà. La mostra es completava amb diferents activitats com l’entrega de premis del segon concurs BlogDOCat, el showcooking del cuiner Àngel Pasqual i l’actuació musical d’Els Amics de les Arts. “De cara a la tarda va venir força més gent que al matí, perquè els tastos de vins sempre funcionen millor a la tarda-vespre i perquè hi havia una graella d’activitats més atractiva per al consumidor final”, explica Anton Castellà.

Guanyadors del BlogDOCat
El bloc ‘Vins de Catalunya’ de Jaume Aguadé ha guanyat la II Edició del Concurs BlogDOCat i ha rebut el premi coincidint amb la Primera Mostra de Vins de la DO Catalunya que s’ha fet a Barcelona aquest cap de setmana. Aguadé va començar a escriure els seus “pensaments i vivències purament personals a l’entorn dels vinys, les vinyes i els cellers” el setembre del 2008. Ara li arriba un reconeixement en forma de premi valorat en 3.000 euros i convocat pel Consell Regulador de la DO Catalunya. El jurat -integrat pel secretari de la DO Catalunya Anton Castellà, el director de Vilaweb Vicent Partal, la blogger i co-organitzadora del Congrés de Bloggers Europeus Gabriella Opaz, el dissenyador Joan Maria Vinyes i l’autor del blog De vinis i guanyador de la primera edició del concurs Joan Gómez Pallarès- ha premiat de forma unànime a Jaume Aguadé “pel seu esforç en la promoció dels vins catalans i del consum de vi a Catalunya i per la seva qualitat literària”. El premiat confessa en el seu blog: “Ara resulta que [el blog] és llegit per més gent del que jo imaginaca i és valorat per persones que, sobre el món del vi, hi entenen molt més que jo. Ara sento més que mai la responsabilitat que les mees paraules us puguin aportar alguna cosa, per minsa que sigui”.

El segon premi ha estat pel blog Elvi.net de Demos Bertran “pel seu grau de desenvolupament tecnològic, la seva òptima organització i la seva riquesa en quantitat de bon material” i el tercer classificat ha estat el bloc Vadebacus d’Oscar Gallifa, Carlos González i Carles Palahí “per la gran interacció i participació del bloc, així com la facilitat en la navegació que ofereix”. Durant l’entrega de premis, que s’ha celebrat aquest cap de setmana en el marc de la Primera Mostra de Vins de la DO Catalunya que es feia a Barcelona coincidint amb el desè anviersari de la DO, també s’ha reconegut els blogs Vinos Blog, d’Oriol Miró i Roger Junyent i Perquè el Vi sigui a Taula Cada Dia, d’Oriol Pérez de Tudela amb una mencí especial del jurat.


El Conseller d’Agricultura Joaquim Llena ha inaugurat la mostra FOTO: DO CATALUNYA


Aguadé recollint el premi de BlogDOcat FOTO: DO CATALUNYA


Els premiats al concurs de blogs FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa