El Caixa Penedès Vijazz ha rebut més de 42.000 persones, segons els organitzadors, i el nombre de degustacions servides ha augmentat un 20% fins arribar als 56.000 tiquets de degustació de vins i cava.

D’altra banda, les sessions de tast i maridatge del ViJazz han fet el ple. Totes les sessions i també les visites als cellers s’han fet “amb un 100% d’ocupació”, segons l’organització. Les quatre sales de tast han acollit durant els dies del Caixa Penedès Vijazz, més de 1000 persones en 19 sessions de tast. Les visites culturals i les visites als cellers han comptat amb la participació de 970 persones i la plaça Jaume I s’ha omplert de gom a gom durant els concerts.

“Altres activitats complementàries com l’EnoJazz, l’EnoCine, el VermutJazz, el poèticVijazz, l’exposició El Celler i l’actuació dels Castellers de Vilafranca, entre d’altres, han comptat amb una altíssima participació i una excel·lent valoració per part dels assistents”, segons han explicat fonts de l’Acadèmia Tastavins, el principal organitzador del festival.

Amb l’augment de visitants, “aquesta quarta edició ha servit per consolidar el nivell de qualitat tant de la fira com del festival”, asseguren. De fet, la Rambla de Nostra Senyora, amb 45 cellers expositors del Penedès, està al màxim de la seva capacitat.

Pel que fa a la procedència del públic, destaca l’augment de persones de fora l’Estat, malgrat que la majoria dels visitants són de Catalunya i d’Espanya.


Durant el Vijazz s’han programat diferents sessions de tast i maridatge FOTO: VIJAZZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa