Unes 50.000 persones gaudeixen del Temps de Vi

La primera edició de la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú va acollir entre el divendres 1 i el diumenge 3 de juny unes 50.000 persones i es van vendre gairebé 35.000 tiquets de tastos de vins, unes xifres que han estat valorades com a “èxit de participació” per la organització.

Un dels trets diferencials de la Fira Temps de Vi ha estat sobretot la seva ubicació al costat del mar i el poder aprofitar aquest fet per tal de fer tastos de vins i caves a dalt d’un vaixell. Aquesta activitat a alta mar s’ha produït vuit vegades durant el cap de setmana i ha causat una molt bona impressió entre tots els seus participants. En un apartat més tradicional, també destaquen els 10 tastos a la carpa central de la plaça de la Vila.
Temps de Vi ha comptat amb més de 200 referències de vins repartides en gairebé 40 estands de cellers provinents d’11 de les 12 Denominacions d’Origen catalanes. La fira també ha comptat amb representacions estrictament gastronòmiques, a més d’un ampli programa paral·lel de programacions musicals a la plaça de les Neus. La Fira ha ocupat més de 6.000 metres quadrats al centre de Vilanova i la Geltrú.
Temps de Vi ha cercat dirigir-se tant al públic aficionat al vi que ha volgut conèixer més sobre aquest món, com el professional i especialista que ha pogut potenciar les relacions comercials amb el sector. La fira ha volgut promoure i difondre la cultura catalana del vi a més d’educar i motivar el consum intel·ligent.

Nou comentari