VadeVi
Unió Corporativa Alimentària de Reus se’n va a Amsterdam

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), i en col.laboració amb la Federació Espanyola d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB), organitza la participació d’empreses agroalimentàries catalanes en la fira PLMA, que se celebra a Amsterdam (Holanda), els dies 24 i 25 de maig. Una d’elles és Unió Corporativa Alimentària SCCL, del sector del vi, de Reus (Baix Camp).

Aquest esdeveniment, de caràcter professional, és el principal punt de trobada de la gran distribució europea, i dóna cabuda a expositors i visitants procedents de tot el món, permetent trobar nous productes, establir nous contactes, i descobrir noves idees per a la distribució alimentària.

Enguany hi participen més de 2.000 expositors procedents de 35 països. Els productes que s’hi exposaran inclouen aliments frescos, congelats, refrigerats i begudes, i aliments secs, i rebran visitants professionals procedents dels principals supermercats, hipermercats, comerços de descompte, grans magatzems, drugstores, majoristes, i importadors i exportadors de tot el món.

D’acord amb les dades de l’Anuari PLMA 2010, Suïssa es manté com el mercat líder per a la marca de distribuïdor, amb una penetració del 53%, seguida del Regne Unit, amb un 47%. A l’Estat espanyol, la quota de mercat ha augmentat un 40%, la mateixa xifra que a Eslovàquia. Alemanya supera el 40%, i Àustria s’hi acosta. Pel que fa als Països Escandinaus, en tots ells s’hi registren quotes de mercat superiors al 25%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa