El diari dels vins i caves catalans, VADEVI.cat, avui fa un any. El 25 de febrer de 2009 es presentava al sector aprofitant la cloenda del Debatdevi organitzada per l’Incavi, amb la voluntat manifesta de ser una eina útil pel sector i convertir-se en un referent informatiu tant pels professionals com pels aficionats al vi.

Un any després, el primer diari temàtic de l’Avui.cat està entre les 100 webs catalanes més llegides i és la primera de la llista dedicada al sector de l’alimentació i la gastronomia, segons Catalexa. Amb més de 3.000 usuaris únics mensuals -equivalent a lectors a internet- i unes 20.000 notícies consultades mensualment, VADEVI.cat està segueix una tendència creixent.

D’altra banda, el VADEVI.cat s’ha expandit cap a les xarxes socials i ja té més de 200 amics al Facebook.

Compromesos amb el vi català
A banda d’oferir informació actualitzada diàriament sobre el sector vitivinícola a Catalunya, VADEVI.cat està compromès amb la promoció directa dels cellers catalans i per això organitza regularment sortejos de lots de vins i caves entre els seus lectors.

Una altra iniciativa per donar a tastar els vins i caves catalans és la campanya “Coneix els nostres vins i enamora-te’n. Te’ls portem a casa”. Es tracta d’una iniciativa posada en marxa el novembre passat per la qual el VADEVI.cat selecciona diferents referències i dóna als lectors la possibilitat de comprar-les telefònicament i rebre-les a casa. La intenció és poder anar renovant l’oferta de vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa