Gairebé quatre mil lectors s’interessen pels vins catalans, segons les dades oficials de la consultora Nielsen. Aquest nou rècord, amb 3.977 navegadors únics -equivalents de lectors a internet- durant el mes de novembre, referma el lideratge de Vadevi.cat com a mitjà de referència entre els afeccionats i el sector vitivinícola català. Les xifres representen una progressió superior al 30 per cent respecte el mes anterior. La xifra de visitants, durant l’últim periode auditat, ha arribat als 7.611 visitants, que han consultat un total de 22.437 notícies. Són, també, xifres de rècord.

Aquestes dades es complementen amb les d’Alexa, una medició que organitza el rànquing de les pàgines més llegides a la xarxa. En aquest cas, Vadevi.cat se situa entre els cent primers mitjans digitals en català, concretament en el número 85. Tot plegat deixa clar l’interès dels lectors catalans pel món del vi i, específicament, pels cellers que generen una de les ofertes territorials de més qualitat i varietat del món.


Els continguts de VADEVI.cat es renoven diàriament i permeten seguir totes les novetats sobre els vins catalans FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa