VADEVI.cat ja és la principal referència informativa del món vitivinícola català i dels afeccionats al vi en general. Els resultats del passat mes de juny indiquen una progressió excel·lent, amb 2.705 navegadors únics -equivalent de lectors en l’àmbit d’Internet- mesurats per Nielsen, que han fet un total de 17.686 consultes d’entre els continguts que ofereix el diari dels vins catalans.

En poc mes de quatre mesos de vida, VADEVI.cat ha aconseguit situar-se en una posició de privilegi, amb una bona acceptació per part dels lectors, que hi troben un mitjà orientat a fer difusió del patrimoni vitivinícola d’aquest país, un dels més diversos del món. Els continguts de VADEVI.cat es renoven diàriament, set dies a la setmana, i permeten seguir totes les novetats sobre els vins catalans i els professionals i empreses que els elaboren.

Fruit d’aquest èxit, la Corporació Catalana de Comunicació, editora del diari AVUI, ha posat en marxa un calendari de millores que permetrà renovar el disseny i els serveis que oferirà VADEVI.cat a partir d’aquest estiu.


Els continguts de VADEVI.cat es renoven diàriament i permeten seguir totes les novetats sobre els vins catalans FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa