VADEVI.cat sorteja vi Furvus de Vinyes Domènech

Hi ha sis ampolles disponibles per als qui comentin les seves impressions o expectatives sobre aquest vi al facebook de VADEVI.cat

El Furvus 2009 s’elabora amb garnatxa i una part de merlot i té un any de criança en bóta Foto: Vinyes Domènech

VADEVI.cat, el Diari dels Vins Catalans, en col·laboració amb el celler Vinyes Domènech i en ocasió del II Dia Internacional de la Garnatxa, que se celebra el 21 de setembre, ofereix a tots els seus lectors un sorteig de sis ampolles de vi Furvus 2009.

El vi Furvus, juntament amb el Teixar, han estat els responsables del prestigi del celler Vinyes Domènech, que en pocs anys s’ha situat entre els més ben valorats de Catalunya. Després s’hi han afegit l’excel·lent blanc Rita i el negre més assequible Bancal, que han confirmat la solidesa i la coherència de la trajectoria del celler, basada en el respecte pel territori i la conservació del patrimoni varietal dels vins catalans. Joan Nebot va tastar fa uns mesos el Furvus 2008 per als lectors de VADEVI.cat.

Normes del concurs

-Per participar al sorteig de les sis ampolles cal fer-se seguidor del Facebook de VADEVI.cat i escriure un comentari en la informació del concurs penjada a Facebook comentant què us agrada d’aquest vi si ja el coneixeu o què us motiva a beure’l si encara no l’heu tastat

-VADEVI.cat sortejarà sis ampolles de vi Furvus 2009.
-Cada participant optarà només a una ampolla de vi.

-El termini per participar al sorteig es tancarà el 19 de setembre a les 12h. Seguidament es farà el sorteig.

-Un cop fet el sorteig, VADEVI.cat contactarà per missatge privat de Facebook amb els guanyadors, a qui es demanarà nom complet, email i telèfon de contacte. Si en un termini de 24 hores no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir de les entrades i es contactarà amb altres participants.
-VADEVI.cat publicarà el nom dels guanyadors definitus el 21 de setembre.

-El premi s’haurà de recollir a la redacció de Vadevi.cat a Barcelona. No s’enviaran les ampolles per correu ni per missatger. Es demanarà identificació en el moment del fer el lliurament i podrà recollir-lo el guanyador o la persona que aquest autoritzi al missatge privat de Facebook.

Nou comentari