VadeVi
Vall-Llach presenta les noves anyades dels seus tres vins

El celler Vall-Llach i Vins i Licors Grau han organitzat un tast multitudinari en motiu de la presentació de les noves anyades d’Embruix, Idus i Vall-Llach. Els copropietaris del celler, Lluís Llach i Enric Costa, juntament amb el sommelier del Celler de Can Roca Josep Roca i el periodista especialitzat en vins, Marcel Gorgori, han presentat a Palafrugell les noves anyades dels seus tres vins: Embruix, Idus i Vall-Llach.

Llach i Costa han explicat que la complicitat del poeta Miquel Martí Pol i l’acollida de la gent de Porrera els van ajudar en el seu moment a tirar endaavnt aquest projecte. De fet, el nom d’un dels seus vins agafa el títol del poema de Miquel Martí Pol Embruix de Lluna.

En un acte en què també hi han assistit la família Grau -Segarra (propietaris de les instal·lacions), l’alcalde de Palafrugell i unes 400 persones més, els dos responsables del celler han presentat les noves anyades, insistint en la importància del terrer i com influeix en els seus vins, el seu concepte de vinyes velles i els trossos.

En acabar el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, ha anat analitzant cada un dels tres vins i ha dirigit el tast que s’ha ofert al públic.


D’esquerra a dreta: Sergi Grau, Dolors Segarra, Jordi Grau i Dillet, Lluis Llach, Marcel Gorgori, Josep Roca i Jordi Grau i Segarra FOTO: VALL-LLACH

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa