Vallformosa, en lluita contra el càncer

El 12 de juliol se celebra la cinquena edició del Sopar Solidari

Una edició anterior del sopar solidari de Vallformosa contra el càncer

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 12 de juliol arribarà a la cinquena edició. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà cinc anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar el projecte de finançar el projecte “Prevenim el ca?ncer i apostem per la vida” de l’ICO. És un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importa?ncia de participar en els programes de prevencio?, i a involucrar als professionals en la realitzacio? d’accions per reduir el impacte del ca?ncer en la comunitat. Un segon projecte a finançar és el del transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert.

Les activitats del 5è Sopar Solidari s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, se servirà el sopar de gala a la Sala La Cúpula on també tindrà lloc els parlaments de les autoritats, institucions i presidenta de Vallformosa. El presentador de l’acte serà l’escriptor penedesenc Jordi Llavina. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa. El preu del tiquet és de 95 euros i cal fer la reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.es

Nou comentari