Vallformosa organitza el quart Sopar Solidari contra el càncer

La cita solidària serà el 13 de juliol

El Celler Vallformosa organitzarà el 13 de juliol la quarta edició del Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà quatre anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar diversos projectes.
El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer tindrà lloc el proper divendres 13 de juliol a les 8 del vespre a les instal·lacions de Vallformosa a Vilobí del Penedès. Durant l’acte els convidats podran gaudir d’un aperitiu als jardins, del sopar, i de diverses actuacions musicals i algunes sorpreses. El preu del sopar és de 95 euros i per a més informació i reserves cal trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.es. També està oberta l’opció de fer donatius a fila 0.

Nou comentari