Vallirana estrena fira del vi

Cita vinícola aquest cap de setmana amb l'objectiu de recuperar la tradició vinícola d'aquest municipi del Baix Llobregat que forma part de la Denominació d'Origen Penedès

Vallirana (Baix Llobregat) celebra el proper cap de setmana del 16 i 17 de juny la 1a Fira del vi i del cava amb l’objectiu de recuperar la tradició vinícola del municipi, que forma part de la Denominació d’Origen Penedès, i de dinamitzar l’activitat comercial i turística al voltant de la producció de vins i caves i de la restauració local.

La Fira estarà oberta dissabte 16 i diumenge 17, de 10 del matí a 10 de la nit. Durant aquests dos dies, els visitants podran adquirir tiquets per tastar vins i caves, i tapes elaborades per la restauració local. També es podran adquirir productes dels cellers expositors i dels comerços i establiments locals representats.

En paral·lel, durant el cap de setmana es faran diversos actes a la Rambla de la Sobirania, com ara activitats infantils, música en directe, trobada de plaques de cava o balls tradicionals amb la recuperació del Ball de la Verema de Vallirana. I, durant la setmana posterior a la Fira, s’han organitzat actes relacionats amb el món del vi i el cava.

Vallirana estrena aquest cap de setmana la seva fira del vi Foto: slopal

Nou comentari