Verema de cinema a Jean Leon

Actors catalans participen en la festa anual del celler

Actors de cinema participen en la trepitjada de raïm del celler Jean Leon

Una representació d’actors catalans, entre els quals Nausicaa i Hernann Bonnín, Francesc Colomer, Joel Joan, Anna Ycobalzeta, Anna Sahún, Cristina Brondo, Ferran Carvajal i Mercè Martínez, han participat a la Verema de Cine, la festa que anualment celebra el celler Jean Leon per mantenir viu el vincle que el fundador de la bodega tenia amb el món del cinema.

En efecte, Ceferino Carrión (més conegut com a Jean Leon) omplia el seu restaurant La Scala de Beverlly Hills amb estrelles de Hollywood. En aquesta ocasió va ser la vinya La Scala, una de les més antigues de la propietat, la que es va omplir d’actors, que per un dia es van convertir en veremadors.
Els actors també van participar al concurs de trepitjadors de raïm. Per equips van competir, amistosament, per intentar treure més most dels gotims que els seus companys. Després, els actors que ja havien participat a la festa l’any passat, com Marius Hernández y Mari Pau Pigem, van embotellar el vi que ells mateixos havien elaborat. Després del típic dinar de veremadors, Mireia Torres, gerent del celler Jean Leon, va presentar el Jean Leon Gran Reserva 1998. Abans de donar per finalitzada la jornada, els actors van assistir a una visita guiada pel celler. Com a novetat i per sorpresa, van veure en primícia la Visita Teatralitzada, la nova proposta de la bodega, en la que és el mateix Jean Leon qui explica la seva singular història i la del vi que porta el seu nom.

Nou comentari