A la Festa de la Verema tots els cellers de la Conca compten amb un estand on exposen i posen a la venda els seus productes, i també hi ha lloc pels dolços, els embotits i els plats de restaurant.

A la mostra es fan altres actes, com la piada del primer most, que recull la pubilla de la festa. Enguany, a més, el 26 d’Agost a les set del vespre al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí s’hi farà el primer tast 2.0 de la zona, el vins&twitts.

Amb la utilització de les plataformes socials com twitter o els blogs “volem donar a conèixer una mica més els nostres productes vinícoles”. L’esdeveniment consistirà en un tast amb la presència de l’enòleg Martí Magriñà com a mestre de cerimònies i s’hi tastaran cinc vins.

Participar a la sessió de vins&twitts és gratuït. S’hi ha d’assistir amb un dispositiu electrònic (ordinador, laptop, telèfon mòbil, iPhone, iPad…) i es disposarà d’una sala preparada i amb connexió wifi gratuïta. Per inscriure-s’hi cal enviar un correu electrònic amb les dades de contacte a: info@museuvidarural.cat El primer vins&twitts, organitzat pel Museu de la Vida Rural i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Conca de Barberà, es farà el proper 26 d’Agost a les vuit del vespre al Museu de la Vida Rural a l’Espluga de Francolí.

Per a més informació, es pot consultar el bloc de vins&twitts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa