Aquest migdia s’ha presentat a la Fàbrica Moritz de Barcelona el “Dos Déus” un nou vermut de cellers bellmunt del priorat. la intenció és potenciar el consum d’aquest producte tant típic d’aperitius en àmbit: incloure’l a l’oferta nocturna través dels còctels.

El creador del vermut, Àlex Illa, ha conduït el tast tot introduint dades sobre l’origen del seu interès pel producte, vinculat a records d’infantesa i als aperitius que compartia amb el seu avi. “Aquest vermut, explicava, ha nascut com la unió de conceptes oposats però que són complementaris, necessaris l’un de l’altre. És el dia i la nit; és la calma i la passió”.

El “Dos Déus” té destacades notes amargues, poc sucre, delicat bouquet i característic color vermell d’ambre. Elaborat amb més d’una vintena d’herbes, d’entre les quals hi destaquen el Dictam de Creta, l’Artemisa Pontica, La Satureja Hostensis i la Genciana. S’ha elaborat a la zona de Tarragona amb soleres majoritàriament de 5 anys d’edat i envellit en bótes de la zona de Cadis. Inicialment, s’ha fet un llençament de 1000 ampolles del Dos Déus i 500 del Dos Déus Reserva Única 2013 amb l’objectiu de repetir el mateix volum a finals d’aquest 2013.

La campanya de promoció del vermut inclou l’opció de tastar-lo durant tot aquest mes de juliol (fins el dia 28) en 16 locals de Barcelona. S’ha organitzat la ruta de dia per 8 d’aquests locals, la Fàbrica Moritz, Princesa 23, Bar Mut, Betlem, Cucut Biz & Bar, La Hacienda, Nostàlgic i Punx; i la de nit, que proposa tastar-lo en forma de còctel a 8 cocteleries de la ciutat: Slow, Torre Rosa, Aigua del Carme, 41º, Boby Gin, Boca Chica, Ideal i Ohla.

Les rutes han estat il·lustrades per l’artista Juanma Garcia i també han inspirat al grup Troffahamara y los Mechones, que li ha dedicat una cançó.

Els seguidors de la ruta podran obtenir un passaport on marcar cada consumició i que donarà opció a aconseguir diversos premis.

Més informació a dosdeus.com .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa