Aquest migdia s’ha presentat a la Fàbrica Moritz de Barcelona el “Dos Déus” un nou vermut de cellers bellmunt del priorat. la intenció és potenciar el consum d’aquest producte tant típic d’aperitius en àmbit: incloure’l a l’oferta nocturna través dels còctels.
El creador del vermut, Àlex Illa, ha conduït el tast tot introduint dades sobre l’origen del seu interès pel producte, vinculat a records d’infantesa i als aperitius que compartia amb el seu avi. “Aquest vermut, explicava, ha nascut com la unió de conceptes oposats però que són complementaris, necessaris l’un de l’altre. És el dia i la nit; és la calma i la passió”.
La campanya de promoció del vermut inclou l’opció de tastar-lo durant tot aquest mes de juliol (fins el dia 28) en 16 locals de Barcelona. S’ha organitzat la ruta de dia per 8 d’aquests locals, la Fàbrica Moritz, Princesa 23, Bar Mut, Betlem, Cucut Biz & Bar, La Hacienda, Nostàlgic i Punx; i la de nit, que proposa tastar-lo en forma de còctel a 8 cocteleries de la ciutat: Slow, Torre Rosa, Aigua del Carme, 41º, Boby Gin, Boca Chica, Ideal i Ohla.
Els seguidors de la ruta podran obtenir un passaport on marcar cada consumició i que donarà opció a aconseguir diversos premis.
Més informació a dosdeus.com .