L’organització de Winefuture Hong Kong 2011 que se celebrarà del 6 al 8 de novembre a l’enclau asiàtic, ja ha donat a conèixer la llista de vins que conformaran un dels tastos més multitudinaris i trascendents de l’any.

Dintre un tast de 16 vins de diverses DO de l’Estat espanyol, n’hi ha 4 de catalans: el Gramona Celler Batlle 2001 de la DO Cava, el penedesenc Torres Mas La Plana 2007, el Ferrer-Bobet 2008 de la DOQ Priorat i l’empordanès Castell de Peralada Finca Garbet 2005.

El tast el dirigirà l’organitzador de Winefuture, el Master of Wine Pancho Campo, i comptarà amb 1.000 assistents de més de 50 països entre representants de cellers, importadors, sommeliers, crítics i altres professionals del sector, molts dels quals de primera línia d’importància en el món vinícola com Masters of Wine, inclosos noms tan influents com Jancis Robinson, James Suckling, Don St Pierre, Robert Parker, Steven Spurrier i d’altres.

La idea és traslladar als assistents a les regions, vinyes i cellers d’origen de cada vi per mostrar la gran qualitat i diversitat del vi de l’Estat espanyol. Aquesta tast s’emmarca dins del cicle de conferències que debatran durant tres dies les grans personalitats del món del vi com els abans esmentats juntament amb altres reconeguts com Miquel Torres, Michel Rolland, o el convidat d’honor Francis Ford Coppola.

“Estem convençuts que aquest tast suposarà una empenta a les importacions de vins espanyols al futur del sector: el mercat asiàtic “, explica Pancho Campo.

Aquest tast tindrà lloc el primer dia de congrés, el 6 de novembre a les 18.15hs. (12.15h. a Catalunya) i serà el primer dins del cicle de tasts que completen Jancis Robinson i el considerat crític de vins més influent del món Robert Parker. El tast podrà ser seguida per aficionats i professionals de tot el món per Internet mitjançant live-streaming a la web de l’esdeveniment www.winefuture.hk o a www.madwine.tv.

WineFuture Hong Kong 2011 està organitzat i és propietat de The Wine Academy of Spain amb el suport de Madwine i Àsia Wine Service & Education Centre (AWSEC). WineFuture 2011 reuneix experts de tot el món per analitzar temes com la crisi econòmica, les tendències del consum, la baixada de les vendes, el medi ambient, l’etiquetatge, el packaging o els mercats emergents, entre molts altres. L’objectiu d’aquesta iniciativa va néixer a la primera edició Winefuture Rioja’09 amb la finalitat de crear un fòrum que estudiï i avaluï els reptes als quals s’enfronta el sector.


PANCHO CAMPO A LA PRESENTACIÓ DE WINE FUTURE 2011 A HONG KONG FOTO: WINE FUTURE HONG KONG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa