VadeVi
Vi, cava, art i cultura al Baix Penedès per a aquest cap de setmana

Les Quintanes és un antic celler reconvertit en espai multifuncional dedicat a l’art Foto: Les Quintanes Espai d’Art

El celler Jané Ventura ha organitzat dues noves jornades de visites guiades al celler del Vendrell (Ctra. de Calafell, 2) on es podrà fer el tast de les noves anyades de la gamma de caves “Reserva de la Música”.

Les jornades seran dissabte dia 10, amb dues sessions a les 11h i les 12:30h; i diumenge dia 11 amb tres sessions, a les 10h, a les 11h i les 12:30h.

Es tracta d’un acte gratuït, és convenient reservar assistència al correu electrònic: info@janeventura.com o bé al telèfon 977 660 118.

Una altra de les activitats en que està implicat el celler vendrellenc és el concert que el Trio Kandinsky oferirà diumenge dia 11 de desembre a l’Auditori Pau Casals a les 12h.

És un concert dedicat a la música romàntica. S’hi interpretaran obres de Robert Schumann, Clara Schumann-Wieck i Johanes Brahms. Per a més informació es pot consultar el web: www.auditoripaucasals.cat .

També diumenge a les 12h es podrà gaudir de l’exposició Nadalart a Les Quintanes. La galeria de Llorenç del Penedès inaugura una nova edició de “Nadalart”, amb l’exposició “Música” a càrrec de les pintores M. Teresa Baltasar i Carme Bassa, amb audició de la soprano Roser Esteban i el pianista Carles Valls.

L’exposició es podrà visitar fins el 14 de gener. Per a més informació: www.artquintanes.com .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa