Vi, festa i solidaritat al Moll de la Fusta

A la 29 Mostra de Vins i Caves de Catalunya, Cellers Unió i el Casal dels Infants van presentar els lots de vins solidaris que comercialitzarà Caprabo

Aquest cap de setmana coincidint amb les festes de la Mercè de Barcelona, s’ha celebrat la 29 Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Moll de la Fusta. Dels diferents actes i activitats que s’hi ha desenvolupat, va destacar dijous la presentació del Projecte Vi Solidari que van fer conjuntament els seus impulsors, Cellers Unió i el Casal dels Infants.

Es tracta de l’elaboració i venda de dos Lots de Vins Solidaris amb l’eslògan “3 vins + 3 receptes + 3 euros”, que s’emmarca en el programa de formació en Ajudant de Cambrer i Cambrera que el Casal dels Infants desenvolupa i amb el qual Cellers Unió ve col·laborant des de fa anys.
[[frase]]
Són dos lots que inclouen cadascun tres ampolles de vi català elaborats a les diferents cooperatives que formen Cellers Unió, i es complementen amb receptes de maridatge proposades per cuiners catalans de renom internacional que col·laboren amb la iniciativa: Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Carles Abellan, Joan Roca, Carles Gaig i Mey Hoffman.
Per la venda de cada lot, Cellers Unió donarà 3 euros al Casal dels Infants i la cadena de supermercats Caprabo s’ha compromès a comercialitzar aquests lots solidaris, que a partir d’octubre també es podran adquirir a les diferents vinacoteques que es vagin sumant al projecte.

A l’acte de presentació del projecte hi eren presents els directors generals d’alimentació i de l’Incavi, Joan Gené i Oriol Guevara, el president i el gerent de Cellers Unió, Josep Pere Colat i Ferran Huguet, el president del Casal dels Infants, Dani Jorquera, Javier Amezaga de Caprabo i alguns dels cuiners col·laboradors del projecte, com Carme Ruscalleda i Mey Hofmann. Un cop acabats els parlaments, un grup joves cambrers formats al Casal dels Infants van servir copes dels diferents vins que conformen els lots acompanyats per un pica-pica variat.

Mentrestant, fora de la carpa on se celebrava l’acte encara lluïa el sol d’una tarda estiuenca i els visitants de la Mostra seguien gaudint de les copes dels més de vint cellers que van ser presents a la Mostra, que es podien acompanyar amb tastets de diferents productes gastronòmics artesans, formatges, coques o embotits.


El president i gerent de Cellers Unió, Josep Pere Colat i Ferran Huguet respectivament, el president del Casal dels Infants, Dani Jorquera amb les cuineres Carme Ruscalleda, Mey Hofmann i nois i noies del projecte de formació en Ajudant de Cambrer i Cambrera FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari