VadeVi
Vi i cava en família per Sant Jordi al Celler Eudald Massana Noya

En Boti Boti, protagonista del llibre i de l’activitat">

Per Sant Jordi, el celler Eudald Massana Noya organitza una activitat familiar i cultural a través del llibre ‘En Boti Boti i la màgia del cava’, escrit per l’Anna Obiols, il·lustrat pel Subi i editat per l’Ajuntament de Sant Sadurní, que apropa la cultura del vi i el cava d’una forma divertida i amena.

A través de les aventures d’en Boti Boti, el celler Eudald Massana Noya ha preparat una activitat per tota la família: ‘La màgia del cava en família’. De la mà dels mateixos autors del llibre, l’Anna Obiols i el Subi, els més petits podran aprendre tot el que està relacionat amb el món del vi i el cava. Ells s’encarregaran d’explicar el conte i d’organitzar un taller dinàmic i divertit basat en les aventures del personatge.

Mentrestant, els pares i mares podran gaudir d’una visita a les vinyes i al celler, per conèixer l’agricultura ecològica i biodinàmica que practica Eudald Massana, així com també la seva història. Les activitats acabaran amb un tast de most pels més petits, i un tast de vins i caves pels adults.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Diumenge 19 d’abril

Hora: 11h

Preu: 10€ per persona

Inscripcions i més informació: enoturisme@massananoya.com o al 938994124

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa