El proper dijous 25 d’agost a les 21:30 al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca, l’Acadèmia Tastavins del Penedès i l’Associació Dos Rombos presenten la primera edició dels Contes per Adults maridats amb vins i caves del Penedès.

Aquest original acte, amb accés només a majors de 18 anys, presenta narracions teatralitzades de quatre contes que en altres èpoques haguessin estat qualificats amb “dos rombos”, maridats amb quatre magnífics vins i caves del Penedès, que seran presentats i comentats pels seus enòlegs.

L’accés al Claustre de Sant Francesc, amb capacitat per a 100 persones amb cadira i dret a degustació, serà gratuït per ordre d’arribada. En cas de que sigui necessari, l’aforament s’ampliarà en 50 cadires més, però ja sense degustació. L’acte té una durada prevista d’una hora.

L’Associació Dos Rombos, que neix el 2009 com un projecte teatral amateur de creadors, narradors i intèrprets de la comarca, presentaran els contes “Febre”, escrit i interpretat per Mariona Rios i que es maridarà amb un Blanc Xarel·lo 2010 del celler Aloga; “Et perdràs una bona cosa”, escrit per Gemma Pons i interpretat per Gemma Pons, Cèlia i Edu Marimón i que es maridarà amb un Blanc Chardonnay criança 2009 de Trias Batlle; “Avui em caso”, escrit i interpretat per Joan Cunill i maridat amb un Rosat Pinot Noir 2010 de Vilarnau i finalment “Què vols que et faci?”, escrit per Sandra Rivera interpretat per Sandra Rivera, Laura Galimany i Fina Olivella, maridat amb un cava Leopardi Brut Nature Gran Reserva de Llopart.

L’activitat té el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la DO Penedès i Caixa Penedès.


Contes per Adults teatralitzats i maridats amb vins i caves del Penedès FOTO: ACADÈMIA TASTAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa