VadeVi
Vi&Music ofereix quatre maridatges musicals als festivals empordanesos Sons del Món i Acústica

Promo Arts Music, una empresa jove que amb poc temps s’ha posicionat dins del món de la faràndula promocionant espectacles musicals i teatrals, aposta ara pel vi i ho fa amb el projecte Vi&Music. Es tracta d’una proposta per maridar vins i música, una proposta que de moment es presenta en dos festivals de música de l’Empordà d’aquest estiu: El Sons del Món, que se celebra al Conjunt Monàstic de Santa Maria de Vilabertran els propers 18 i 24 de juliol i el Festival Acústica, que se celebrarà del 26 al 30 d’agost a Figueres.

El projecte compta amb la participació del sommelier Roger Viusà. El millor sommelier d’Europa i el segon millor del món escull els vins per a quatre concerts: Maria del Mar Bonet i Manel a Vilabertran i Jorge Drexler i Pedro Guerra a Figueres.
[[frase]]
Xavier Pascual, director de Promo Arts Music, assegura que “el projecte acaba de néixer i encara no hi ha un horitzó clar” i s’aventura a dir que “potser pot arribar a tenir el seu propi festival”.

En qualsevol cas, l’objectiu és que el públic pugui gaudir d’un concert i un vi seleccionat expressament per aquell tipus de música. En aquest cas, el Blanc del Aspres 04/05 del celler Vinya dels Aspres i el Gneis 03 del celler Masia Serra per a Maria del Mar Bonet; i Nívia 07 del Celler Mas Llunes i Terres negres del Celler Espelt per Manel. Tots quatre vins són de la DO Empordà, com també ho seran els vins dels concerts de Drexler i Guerra.

Els vins no són gratuïts sinó més aviat una opció que té el públic. Es poden comprar abans, després o durant el concert, tant en copes com l’ampolla sencera.

Els concerts costen entre 15 i 30 euros. Ja s’han venut un 50% de les entrades dels concerts de Maria del Mar Bonet i Jorge Drexler, un 75% de Manel i un 25% pel concert de Pedro Guerra.


Manel és un grup de Barcelona FOTO: VI&MUSIC


Maria del Mar Bonet FOTO: VI&MUSIC


Pedro Guerra FOTO: VI&MUSIC


Jorge Drexler FOTO: VI&MUSIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa