Vi, nit i festa, una gran combinació

La Cooperativa Vinícola de Nulles celebra el primer any del cicle d'activitats ViNitCultura amb una festa al celler modernista

La ViNITcultura és una experiència innovadora on es fusionen la cultura del vi, gastronomia i història Foto: VADEVI.cat

La Cooperativa Vinícola de Nulles celebra amb una festa el proper divendres 17 d’agost a partir de les 11 de la nit el primer aniversari de la ViNitCultura, un programa d’activitats que es realitzen en grups reduïts i es duen a terme cada primer divendres de mes, per posar en valor els vins i caves Adernats de forma integrada amb el seu patrimoni modernista.

La ViNitFest és més desenfadada i proposa una nit amb diverses activitats, entre les quals recórrer l’edifici modernista amb una copa de cadascun dels 8 vins i caves de Cooperativa, acompanyats d’aperitius de cullera pensats especialment per a cada copa i espai.

La música en viu hi serà representada per Folkincats, un trio de jazz manouche i la Bandarra Street Orkestra, una banda de vent i percussió, que oferirà melodies populars, humor, coreografies i molt de ritme en un espectacle dinàmic i polivalent.

La proposta artística vindrà amb l’artista ampostí Hernán En H, que traduirà tot aquest ambient en un quadre que pintarà al llarg de la nit. A més a més, el celler modernista obra de Cèsar Martinell transformarà per un dia les seves parets en galeria d’art.

VINITfest a partir de les 23h, preu: 20€. Reserves al 977 602 622. L’organització recomana anar-hi sopat, però no gaire.

Nou comentari