El propietari de lEnoteca Divins de Martorell,Toni Albiol, ha rebut lagraïment dels reis dEspanya tenir loportunitat de ser els primers en tastar algunes de les exclusives ampolles del vi guanyador del Taller d’Enologia 2009, que es va desenvolupar a Logronyo. Albiol i el seu “coupage” van ser proclamats guanyadors.

El vi forma part duna edició limitada dampolles, compost per un “coupage” majoritari d’ull de llebre de quatre bótes de diferents roures i un percentatge minoritari de graciano (alguns estudis recents apunten que podria ser el monastrell català). Les ampolles han reposat a les instal.lacions de Divins durant 14 mesos. El seu propietari pensa que ara és el moment en el que resten perfectament afinades.

Albiol és un gran especialista en el món del vi. Ha estat guanyador i finalista en prestigiosos concursos, com La Nariz de Oro, i va quedar primer en Sumiller 2009, També ha estat reconegut com a millor professional de lany 2010 en el sector del vi per part de la GuíadEspaisGourmets i Botigues Especialitzades dEspanya. Dirigeix el programa radiofónic dedicat al vi “El Tirabuixó”, que s’emet a les ràdios de Martorell i Esparreguera.


Toni Albiol amb una de les ampolles del vi que tastaran els Reis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa