Vi pels reis d’Espanya

Toni Albiol, de Martorell, els ha fet arribar ampolles del guanyador del Taller d'Enologia 2009

El propietari de l´Enoteca Divins de Martorell,Toni Albiol, ha rebut l´agraïment dels reis d´Espanya tenir l´oportunitat de ser els primers en tastar algunes de les exclusives ampolles del vi guanyador del Taller d’Enologia 2009, que es va desenvolupar a Logronyo. Albiol i el seu “coupage” van ser proclamats guanyadors.

El vi forma part d´una edició limitada d´ampolles, compost per un “coupage” majoritari d’ull de llebre de quatre bótes de diferents roures i un percentatge minoritari de graciano (alguns estudis recents apunten que podria ser el monastrell català). Les ampolles han reposat a les instal.lacions de Divins durant 14 mesos. El seu propietari pensa que ara és el moment en el que resten perfectament afinades.

Albiol és un gran especialista en el món del vi. Ha estat guanyador i finalista en prestigiosos concursos, com La Nariz de Oro, i va quedar primer en Sumiller 2009, També ha estat reconegut com a millor professional de l´any 2010 en el sector del vi per part de la Guíad´EspaisGourmets i Botigues Especialitzades d´Espanya. Dirigeix el programa radiofónic dedicat al vi “El Tirabuixó”, que s’emet a les ràdios de Martorell i Esparreguera.


Toni Albiol amb una de les ampolles del vi que tastaran els Reis

Nou comentari