VadeVi
Vicent Sanchis s’incorpora a Vadevi.cat i als Premis Vinari
  • CA

Vicent Sanchis assumeix l’edició adjunta del Grup Vadevi per impulsar-ne el creixement i la diversificació. Foto: Jordi Borràs

Vicent Sanchis (València, 1961) ha estat nomenat Adjunt a l’Editor del Grup Vinari, amb atribucions sobre les àrees d’expansió, patrocinis i nous projectes. Actualment, Sanchis és vicepresident d’Òmnium Cultural i professor de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull, així com col·laborador de diversos mitjans de comunicació com TV3, RAC1, Catalunya Ràdio, El Punt Avui i Nació Digital.

D’altra banda, Ester Bachs (Sant Pol de Mar, 1981) s’incorpora a la redacció de Vadevi.cat, amb l’objectiu de millorar els continguts del mitjà de referència en el món del vi català. Bachs és periodista especialitzada en el sector vitivinícola i també ambaixadora a l’estat espanyol de l’International Wine Challenge, els premis més influents i prestigiosos de tast a cegues en l’àmbit britànic, que es convoquen a Londres des de fa 30 anys. Bachs també se suma al disseny i organització dels Premis Vinari, que afronten un creixement important en la segona edició d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa