Vijuny’12: Vi amb ADN català

L'avinguda Francesc Cambó de Barcelona acollirà una àmplia mostra dels millors vins catalans els dies 8, 9 i 10 de juny. Hi participaran més de 70 cellers

Una àmplia selecció de vins catalans, representats per més de 70 cellers d’arreu del territori i de pràcticament totes les Denominacions d’Origen, es mostraran a Barcelona en el marc de la fira Vijuny´12, que els dies 8, 9 i 10 de juny tindrà lloc a l’avinguda Francesc Cambó. La mostra, que compta amb el suport de l’Associació de Comerciants del Barri de Santa Caterina, ocuparà tota la vorera d’aquesta avinguda des de la Via Laietana fins a la façana del mercat de Santa Caterina.
L’organització de la fira, a càrrec de Vijuny i Guia de Vins de Catalunya, ha triat els cellers participants a partir de la premisa que cadascun elabori almenys un vi rellevant amb varietat autóctona i que a més tinguin cert compromís explícit amb el territori per mitjà dels seus productes. La raó és, segons l’organització, que la mostra sigui una exposició de què és el vi amb ADN català, amb la particularitat que aquest cop es porta al centre de la capital de Catalunya.

Els cellers hi participaran de forma flexible, en tant que podran participar un, dos o els tres dies que dura l’esdeveniment, fet que farà que l’oferta sigui una mica diferent cada dia. De moment ja hi ha garantida la presència de cellers d’onze de les dotze denominacions d’origen, a més de haver-hi representació dels vins sense DO.
Durant la mostra tindran lloc tastos temàtics per varietats i per tipus de vins, i dissabte i diumenge s’afegirà una fira gastronòmica. Els tiquets per tastar es podran adquirir al preu de 10 € (Inclou 10 consumicions i la copa) a les mateixes taquilles de la fira.

Nou comentari