Les caves Vilarnau, del grup xeresà Gonzalez Byass, han renovat la imatge dels seus caves més especials: “Albert de Vilarnau Brut Nature” i “Albert de Vilarnau Fermentado en Barrica”.
La vinculació entre Vilarnau i Toni Miró es remunta a 2001, data en què el famós interiorista va decorar el nou celler amb la intenció de combinar avantguarda, exclusivitat i tradició artesana.

Per a aquests caves de gamma alta, que Vilarnau va presentar dimecres a Barcelona al saló Miró de la Rambla de Catalunya, Toni Miró ha volgut captar la combinació d’enologia, avantguarda i tradició. Es tracta de caves gran reserva, amb més de 30 mesos de criança i una producció limitada, que segons el celler “transmeten en una extraordinària personalitat marcada per l’elegància i subtilesa”.

El disseny incorpora uns sensuals llavis femenins que juntament amb el nou eslògan, “Glop en silenci”, que acompanya les etiquetes “convida a assaborir-los en una atmosfera íntima, silenciosa i molt personal”.
Albert de Vilarnau Chardonnay-Pinot Noir i Albert de Vilarnau Fermentado en Barrrica són el resultat de la filosofia enològica de Damià Deàs, que segons informa el celler, està “basada en la recerca de l’expressió natural del terroir i el respecte pel medi ambient aplicant la viticultura de precisió”.


EL NOU DISSENY DELS CAVES ALBERT DE VILARNAU ÉS OBRA DEL DISSENYADOR CATALÀ TONI MIRÓ FOTO: VILARNAU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa