VadeVi
VIMART, la primera Fira de vins i caves de Martorell

Els assistents podran degustar els millors vins i caves de la comarca. Hi haurà un seminari amb tast a càrrec del sommelier Esteve Esteve VIMART, la primera Fira de vins i caves de Martorell, principal novetat de la Festa del Roser 2011

VIMART, la primera Fira de vins i caves de Martorell, és la principal novetat de la Festa del Roser 2011. Aquest dissabte 8 d’octubre, la tradició vitivinícola de Martorell s’escenificarà amb una Fira dedicada al món del vi i del cava a la plaça de l’Església. La Fira estarà oberta de les 18.00 a les 00.00 hores.

Els participants al VIMART podran degustar els millors vins i caves de la comarca de la DO Penedès i la DO Catalunya. A més, hi haurà la 8a trobada de plaquistes de cava. La Fira l’organitzen el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) i l’Enoteca Divins.

Seminari amb tast: ‘Com entendre el vi’
Un dels actes més destacats del VIMART serà el seminari amb tast a la Casa de Cultura de la Vila. Sota el títol ‘Com entendre el vi’, el sommelier Esteve Esteve Adell, del Restaurant Ca l’Esteve (Castellbisbal) durà a terme el seminari. Per a participar-hi s’ha de fer una reserva com a màxim fins el 6 d’octubre a l’Oficina d’atenció al ciutadà del Centre Cultural al telèfon 93 774 22 00 o bé al correu electrònic cultura@martorell.cat.

Concert de jazz amb Jon Robles
El VIMART clourà amb l’actuació del saxofonista martorellenc Jon Robles. El concert serà a les 22.30 hores a la plaça de l’Església. Durant el VIMART es celebrarà la festa del most amb la lectura del pregó a càrrec de l’enòleg martorellenc Toni Albiol, a partir de les 19.30 hores a la plaça de la Vila.


Els assistents al VIMART podran degustar els millors vins DE LES DO catalunya, cava i Penedès FOTO: AJUNTAMENT DE MARTORELL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa