El Club de Mar de Sitges va acollir el tercer Festival Enogastronomic, consistent en un tast-maridatge amb 12 vins i un cava elaborats amb les varietats autòctones més representatives de cada una de les D.O Catalanes.

Després de la gran acceptació en aquesta acció l’any anterior, des de la direcció del Club de Mar de Sitges, s’ha insistit molt en que aquest acte es converteixi en un esdeveniment més de les activitats anuals que organitza el Club.

Gastronomia i vi van interrelacionar-se; una combinació que va permetre assaborir i gaudir tant de la beguda com del menjar. L’acte conduit per l’expert en vi Pere Escudé, va ajudar a entendre als gairebé 50 participants aquesta harmonia de sabors, presentant cada elaborat i donant una explicació de perquè marida amb cada plat tot jugant amb la interpretació de les sensacions organolèptiques.

El menú del sopar va constar de 7 plats diferents, que prèviament seleccionats combinaven amb els vins dels 13 cellers participants.

Cava Àtica Gran Reserva Extra Brut PARATÓ – DO Cava
Blanc Espelt Vailet – ESPELT VITICULTORS – DO Empordà
Blanc Edetana EDETÀRIA – DO Terra Alta
Blanc Viña 24 Albariño RAIMAT – DO Costers del Segre
Blanc Picapoll ABADAL – DO Pla de Bages
Pansa Blanca ALTA ALELLA – DO Alella
Blanc Creu de Lavit SEGURA VIUDAS – DO Penedès
Rosat CA N’ESTRUC – DO Catalunya
Negre Josep Foraster Trepat MAS FORASTER – DO Conca de Barberà
Petit Negre de Joanne Cox – DO Montsant
Negre Coma Vella MAS D’EN GIL – DOQ Priorat
Negre Mas Borràs MIGUEL TORRES – DO Penedès
Blanc Vi de Missa DE MULLER – DO Tarragona
L’acte va estar organitzat per l’Associació Vinícola Catalana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa