Els vins catalans segueixen cercant mercats internacionals, una de les grans sortides a la crisi. Catalunya ofereix qualitat a la resta del món, i ara vins de la denominació d’origen Montsant estaran presents a GreatSpanish Fine WineEncounter. La trobada l’organitza el proper 19 de febrer la publicació especialitzada Decanter a l’Hotel Landmark de Londres.

SarahJaneEvans dirigirà una classe sobre els vins del Priorat i el Montsant. Els organitzadors afirmen que aquestes dues zones són pioneres del que en diuen NewSpain (Espanya Nova), on es fan vins rics, de gran complexitat, elegants i d’alt valor. Parlen de dos territoris que han revolucionat la viticultura a Catalunya i a d’altres indrets de l’Estat.

La masterclassRisingSpanishStars, que impartirà l’hispanista JohnRadford, un gran coneixedor dels vins de l’Estat, també comptarà amb la presència del Clos Monlleó 2004 (Sangenís i Vaqué).

A GreatSpanish Fine WineEncounter hi participartan Castillo Perelada; Cesca Vicent; Clos Mogador; Codorníu; Freixenet; Gramona; Juve y Camps; Mas d’en Gil, Sangenís i Vaqué, i Torres.


Great Spanish Fine Wine Encounter FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa