Vins, caves, xocolata i música contra el càncer a Manresa

La Confraria dels Vins del Bages convoca el Tast de Xocolates i Caves, amb una actuació de la la mezzosoprano Mireia Pintó, en benefici de La Marató de TV3

La mezzosoprano Mireia Pintó, que estarà acompanyada pel pianista Vladislav Bronevetzky, farà una petita actuació a l’inici del sopar. Foto: VADEVI.cat

La Confraria dels Vins del Bages, i per quart any consecutiu, s’ha sumat a la plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató en el que és el seu darrer acte anual de l’entitat: el Tast de Xocolates i Caves. Aquest any la bodega protagonista és el Celler Carles Andreu de la Conca de Barberà i els cinc vins i caves escollits es maridaran amb el menú preparat per la Torre Busquet i les xocolates d’Enric Rovira.

El sopar, que tancarà el cicle de quinze activitats organitzades aquest any per la plataforma, tindrà lloc el dijous 29 de novembre a la Torre Busquet, i és obert a tothom.

Aquest any el sopar s’encetarà amb una actuació excepcional de la mezzosoprano Mireia Pintó, que estarà acompanyada pel pianista Vladislav Bronevetzky, que s’ha brindat a fer una aportació especial i desinteressada a favor de la investigació de les malalties del càncer i dels tractaments personalitzats.

Fitxa de l’acte:

Dia: 29 de novembre, dijous

Lloc: Restaurant Torre Busquet (Manresa)

Hora: 9 del vespre•

Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50€

Informació, inscripcions i reserves:

Al web: www.confrariabages.com o bé trucant al 609886634.

Nou comentari