Vins de Carnestoltes a Alella

A l’espai enoteca de l’Oficina de Turisme d’Alella s’hi ofereixen vins de tots els cellers de la DO. Foto: VADEVI.cat

Del 7 de gener al 21 de febrer podrem degustar a l’Enoteca de l’Oficina de Turisme d’Alella una selecció de vins que es caracteritzen per una gran potència aromàtica i que són ideals per acompanyar plats de cullera i fer-nos passar el fred, tot gaudint del Carnaval.

Els vins triats pels cellers en aquesta ocasió són: Marfil Negre Criança 2010 d’Alella Vinícola; PS Xtrem d’Alta Alella; Blanc 2011 de Bouquet d’Alella; Brut Nature 2010 de Can Roda; Foranell Cupatge de Joaquim Batlle; Merlot 2007 de Roura; i Pansa Blanca de Serralada de Marina.

Amb cada tast es dóna una fitxa amb les característiques dels vins acompanyada de propostes d’harmonies de restaurants locals i informació sobre els punts de venda.

L’Oficina de Turisme canvia d’horari

L’Oficina de Turisme canvia d’horari aquest any per adaptar-lo a la normativa d’aquest tipus de serveis. Així, a partir del gener l’Oficina obre de dimecres a dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h, i diumenge de 10 a 14.30h. Dilluns i dimarts està tancada al públic. Durant la Festa de la Verema es farà un horari especial.

Nou comentari