VadeVi
Vins de Codorníu i Raimat aconsegueixen medalles d’or i plata a concursos internacionals

Jaume de Codorníu, Codorníu Pinot Noir i Raimat Chardonnay Brut van ser guardonats amb la Medalla de Plata la vuitena edició del Concurs Internacional dels millors vins escumosos Effervescents du Monde, celebrada a la localitat francesa de Dijon. El jurat va lliurar un total de 173 medalles (40 d’Or i 133 de Plata) de les 518 mostres originàries procedents de 24 països.

Jaume de Codorníu i Legaris Roure han estat guardonats amb la Medalla d’Or en l’onzena edició d’Iberwine 2010. El certamen, un referent en el món enològic, es va celebrar el passat 1 de desembre al Casino de Madrid. En aquesta edició, ha augmentat la internacionalitat amb la participació de vins procedents de Portugal, França, Itàlia i Xile.Un jurat format per 40 tastadors professionals va escollir els millors vins de l’any entre les 346 mostres. Per a la valoració, es van enfrontar a un tast a cegues, segons la normativa aplicada per la OIV (Organització Internacional de la Vinya i el Vi).

També Leiras, Raimat i Codorníu van ser premiats en el CINVE’2010. El certamen, celebrat a Sevilla, va comptar amb la participació de María Isabel Mijares, una de les prescriptores de referència dins del sector. Els guardonats van ser: Leiras 2009 i Raimat Gran Brut amb Medalla d’Or, i Codorníu Reina Maria Cristina Blanc de Noirs amb Medalla de Plata, dins de la categoria de Vins Tranquils i Escumosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa