Vins de la DO Empordà seran presents en un dinar que tindrà lloc aquest divendres en el marc de la Fira Navartur, que se celebra a Pamplona del 17 al 19 de febrer, i que serà organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i la Cuina de l’Empordanet.

Un centenar de periodistes i professionals de l’àmbit turístic podran tastar productes tan representatius de la cuina empordanesa com les anxoves de l’Escala, les garoines o la gamba de Palamós, de la mà d’en Quim Casellas, el xef del restaurant Casamar de Llafranc, que ha rebut recentment la primera estrella Michelin, els assistents podran gaudir d’una cuina empordanesa posada al dia, maridada amb vins de l’Empordà.

Els vins que es tastaran seran:

Cava Castillo de Perelada Brut Nature cuvee especial 2009

Vi blanc Sinols. Celler Empordàlia. DO Empordà

Vi negre Coromina 2005. Celler Empordàlia. DO Empordà

Vi Moscatell. Celler Empordàlia. DO Empordà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa