VadeVi
Vins de la DO Tarragona a la II Jornada de la Cuina del Calçot
  • CA

Els xefs de de la Jornada de la Cuina del Calçot Foto: www.restaurantcalçotada.cat

La II Jornada de la Cuina del Calçot ja té dia, hora, lloc i menú. La cita serà dijous dia 26 de març, a les 21h, al restaurant la Masia del Pla de Valls.

En aquesta ocasió s’hi han sumat els restaurants Cal Ganxo i El Tast de l’Àngel de Valls, Balandra de Tarragona i Masia del Pla del Pla de Santa Maria, que s’afegeixen al Portal 22 de Valls, El Llagut de Tarragona, Quinoa de Falset i L’Esportell del Bou de Picamoixons que repetiran l’experiència de l’any passat.

La novetat d’aquesta edició és que tots els plats elaborats pels cuiners estaran maridats per vins de diferents cellers de la DO Tarragona que seran els encarregats de presentar-los als participants en aquest sopar impulsat per la web especialitzada www.restaurantcalçotada.cat, en la qual hi col·labora la DO Tarragona.

A la II Jornada gastronòmica de la cuina del calçot se serviran tretze plats, amb els aperitius a peu dret, els entrants, un plat d’arròs, un altre de peix i un últim de carn, abans de passar als dos postres que s’han previst per a l’ocasió.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Dijous 26 de març

Hora: 21h

Lloc: La Masia del Pla. Valls

Preu: 45€

Informació i reserves: 977 630 511 [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa