Vins del Penedès i gastronomia a Vilanova i la Geltrú

Els propers dies 11, 12 i 13 de novembre, Vilanova i la Geltrú acollirà una nova edició de la Fira de novembre i el Festival del Xató, esdeveniments que comptaran amb un espai de tast, on la gastronomia de la població i els vins de la DO Penedès es donaran la mà, per poder oferir als assistents un ampli ventall de tastets de cuina vilanovina, maridats amb els excel·lents vins de la DO Penedès.

L’oferta gastronòmica de l’esdeveniment recaurà en el grup Menja’t Vilanova, format per restaurants d’aquesta població, que amb l’objectiu de fomentar i potenciar l’oferta gastronòmica de la capital del Garraf, ens oferirà algunes de les seves receptes més preuades, com la sípia a la bruta, el xató, la fideuà marinera o el bull de tonyina, entre d’altres.

En l’apartat de vins, la fira comptarà amb la participació dels cellers: Vega de Ribes, Arç Blanc, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Can Ràfols dels Caus, Vall Dolina, Montau de Sadurní, Oriol Rossell, Parés Baltà, Cal Casany SXVI, Celler de Viticultors, Torre del Veguer, Can Ramón Viticultors del Montgrós, Albet i Noya i Parés Baltà.

Paral·lelament a l’espai de tast, durant tot el cap de setmana hi ha un complet programa d’activitats al voltant del vi i la gastronomia, com tallers, sessions de tast, el Concurs Nacional del Xató o una subhasta de peix a l’antiga.

Podeu ampliar la informació a www.gastronomiavilanova.cat

Nou comentari